Tasuta saatmine
alates 30 EUR
Jäta sõnum
>>Airtex kohvrid

Airtex kohvrid

Airtex kohvrid Prantsusmaalt paistavad silma suurepärase hinna, kerge kaalu ja eriliste suurustega. See on kogemustepagasit omav kohvritootja, kes võib pakkuda eriti laia kohvrite suuruste sortimenti. Airex kohvrite seast võib leida 50 cm väikseid kohvreid või isegi 83 cm kõrgusi, kõige mahukamaid xxl kohvreid. Airtex kohvrid on keskmisest ja kõ...
Airtex kohvrid Prantsusmaalt paistavad silma suurepärase hinna, kerge kaalu ja eriliste suurustega. See on kogemustepagasit omav kohvritootja, kes võib pakkuda eriti laia kohvrite suuruste sortimenti. Airex kohvrite seast võib leida 50 cm väikseid kohvreid või isegi 83 cm kõrgusi, kõige mahukamaid xxl kohvreid. Airtex kohvrid on keskmisest ja kõrgemast kui keskklassist, kuid sõbraliku hinna tõttu on see suurepärane valik, kui vajate oma reiside jaoks mahukat ja usaldusväärset kohvrit.
Sorteerima:

 Puudub aktiivne üksus

Tellitud Airtex kohvri toimetame kõikjale Eestis 2–3 tööpäeva jooksul. Kui tekib küsimusi või vajate nõuannet – pöörduge konsultantide poole ja aitame valida Airtex kohvrite seast teile kõige sobivama mudeli.
Ātra piegāde
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Operatīva palīdzība pa telefonu
7 dienas nedēļā 8.00– 18.00.
Dažādi norēķināšanās veidi
Ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā piegādes laikā