Tasuta saatmine
alates 30 EUR
Jäta sõnum
>Delsey kohvrid

Delsey kohvrid

Delsey kohvrite tasuta kättetoimetamine! Küsige nõu ja me aitame valida teie vajadustele kõige paremini vastava kohvri Delsey kohvrite rohkearvulisest kollektsioonist. Delsey kohvrid on premium klassi valik. Pariisi eeslinnas asuva tootja ajalugu algas 1911 aastast, aga juba 1946 aastal olid Delsey nime kandvad kohvrid levinud kogu maailmas ja k...
Delsey kohvrite tasuta kättetoimetamine! Küsige nõu ja me aitame valida teie vajadustele kõige paremini vastava kohvri Delsey kohvrite rohkearvulisest kollektsioonist. Delsey kohvrid on premium klassi valik. Pariisi eeslinnas asuva tootja ajalugu algas 1911 aastast, aga juba 1946 aastal olid Delsey nime kandvad kohvrid levinud kogu maailmas ja kuni tänase päevani on see üks suurimaid kohvrite tootjaid.
Sorteerima:

 Puudub aktiivne üksus

Delsey püüab säilitada oma kohvrite kõrgeima elegantsuse ja kvaliteedi latti kõrgel juba 70 aastat. Kuid samas on ta üks novaatoritest, kes püüab pakkuda oma kohvrite ostjatele nutikaid lahendusi.  Originaalsed ja kvaliteetsed Delsey kohvrid koos garantiiga! Delsey suured kohvrid ja käsipagasi kohvrid Meil on laos lai valik erineva suuruse ja värviga DELSEY kohvreid. Eriti populaarsed käsipagasi 55 cm suurused kohvrid Delsey kollektsioonist paistavad silma kvaliteedi ja usaldusväärsusega. Võite valida 2 või 4 rattaga kohvri. Delsey Cabin size kohvrid teie stiilseteks reisideks.
Ātra piegāde
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Operatīva palīdzība pa telefonu
7 dienas nedēļā 8.00– 18.00.
Dažādi norēķināšanās veidi
Ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā piegādes laikā